Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dalziel & Pascoe: Serie 7 (2002)

Soms functioneren twee mensen samen juist zo goed doordat ze onderling zo verschillend zijn. Dat geldt in ieder geval wel voor de speurders Andy Dalziel en Peter Pascoe. In deze zevende serie van Dalziel & Pascoe krijgen de twee tegenpolen opnieuw te maken met een aantal regelrechte breinbrekers. Het begint allemaal wanneer een door Pascoe bezocht bruiloftsfeest ruw wordt verstoord doordat er een dode militair wordt gevonden. Het tweede mysterie heeft te maken met een bejaarde vrouw die in een privêkliniek dood in bad wordt aangetroffen, waarna Dalziel zich bij dezelfde kliniek aanmeldt als patiënt. In aflevering drie wordt in een piepklein dorpje een priester vermoord, enkele weken nadat er op dezelfde plek sprake is geweest van een veelbesproken wonderbaarlijke genezing. En de serie wordt afgesloten met een geheimzinnige 'copycat-moord' op een gepensioneerde politie-inspecteur op de golfbaan.

1. The Unwanted
2. Men's Sana
3. Sins of the Father
4. For Love nor Money
CompAZG ID: 5376

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 354 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Diana Quick, Jim Carter, Bryan Marshall, Anne Reid, Amanda Ryan, e.a.
Geproduceerd door: BBC, Media Companies: Just Entertainment, 2 entertain Video
Regisseur: Patrick Lau, Juliet May, Lawrence Gordon Clark, Warren Clarke
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer