Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

It Might Get Loud (2009)

Een "rockumentary" zoals It Might Get Loud is uniek in zijn soort. Drie gitaarvirtuozen uit drie verschillende generaties komen bij elkaar om te jammen, anekdotes uit te wisselen en hun gemeenschappelijke passie voor het invloedrijkste instrument uit de rockgeschiedenis te delen: de elektrische gitaar. Kijk en luister mee over de schouders van drie gitaarhelden en ontdek hoe een meubelstoffeerder uit Detroit (Jack White), een sessiemuzikant uit Londen (Jimmy Page) en een 17-jarige schooljongen uit Dublin (The Edge) de elektrische gitaar oppakten om er hun eigen unieke sound mee te ontwikkelen en op te klimmen tot het pantheon der rockgoden.

It Might Get Loud, geregisseerd door Oscar®winnaar Davis Guggenheim* (An Inconvenient Truth) brengt voor het allereerst The Edge (U2), Jimmy Page (Led Zeppelin) en Jack White (The White Stripes) samen en laat hen in hun eigen woorden hun verhaal doen: van hun inspiratie en idolen via het muzikale traject dat ze aflegden tot hun unieke technieken.
CompAZG ID: 5355

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 14-8-2009
Speeltijd: 94 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): The Edge, Jimmy Page, Jack White, Link Wray,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Davis Guggenheim
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer