Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

A Touch of Frost: Complete 6e seizoen (07)

Nieuwe moorden en ontvoeringen voor inspecteur Jack Frost in het vijfde seizoen van de meest succesvolle Britse detectiveserie.
Misdaad, spanning en intrige gegarandeerd.

DVD 1
Appendix Man [speelduur: 102 min.]
Frost's collega Hazel Wallace zit met een ingewikkelde zaak: in een appartement wordt een man gevonden die zichzelf blijkbaar heeft opgehangen, maar ze gelooft niet dat er sprake is van zelfmoord. De raadsels stapelen zich op wanneer in het appartement de vingerafdrukken worden gevonden van een man die meer dan een jaar eerder dood in de rivier werd aangetroffen. Frost wordt teruggehaald van verlof om de zaak uit te zoeken.

DVD 2
One Man's Meat [speelduur: 102 min.]
Frost onderzoekt twee moordzaken. De eerste draait om een thuisloos tienermeisje, dat bont en blauw geslagen uit de rivier wordt opgevist. De tweede betreft een milieu-inspecteur. De ontdekking van de lijken leidt Frost naar een vleesfabriek in de buurt.

DVD 3
Private Lives [speelduur: 102 min.]
Een vrouw wordt zwaargewond
CompAZG ID: 5354

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1999-03-07
Speeltijd: +/-120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Yorkshire Television, Media Companies: Dutch FilmWorks, Granada International Media
Regisseur: Sandy Johnson, Alan Dossor, David Reynolds, Adrian Shergold
Auteur: R. D. Wingfield, R. D. Wingfield

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer