Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dalziel & Pascoe: Serie 5 (2000)

Twee Tegenpolen gaan samen de misdaad te lijf.
Serie 5 van deze zeer populaire serie staat weer bol van de sterke verhaallijnen, met in de hoofdrollen de karakteristieke misdaadbestrijders Andy Dalziel en zijn assistent Peter Pascoe. Dalziel is helemaal van slag als een meisje dat 19 jaar geleden werd ontvoerd en vermoord plotseling weer levend en wel tevoorschijn komt . Terwijl Dalziel zijn uiterste best doet om aan te tonen dat zij in werkelijkheid iemand anders is, sterft ze opnieuw. Daarbij neemt ze bijna de waarheid mee in haar graf. Verder wordt de jagersvereniging Harlesdon Hunt getroffen door een eigenaardige reeks tragische gebeurtenissen. Dalziel beseft al gauw dat het hier niet gaat om 'ongelukken' die niets met elkaar te maken hebben. Zijn er soms saboteurs uit de anti-jachtlobby aan het werk?

Aflevringen:
1. A Sweeter Lazarus
2. Cunning Old Fox
3. Foreign Bodies
4. Above the Law
CompAZG ID: 5352

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2000
Speeltijd: 363 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): David Haig, Isla Blair, Kathleen Byron, Celia Imrie, Donald Sumpter, e.a.
Geproduceerd door: BBC, Media Companies: Just Entertainment, 2 entertain Video
Regisseur: Stephen Whittaker, Matthew Evans, David Wheatley, Paul Marcus
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer