Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Little Lord Fauntleroy / The Flying Deuces (1936)

LITTLE LORD FAUNTLEROY
De mooiste verfilming van het klassieke kinderboek! Het is de droom van ieder kind: op een dag krijg je te horen dat je erfgenaam bent van een fortuin. Dat gebeurt de kleine Cedric, die krijgt te horen dat zijn opa een Britse edelman is en dat hij de enige erfgenaam is van diens fortuin. Cedric verhuist naar Engeland en wordt door zijn grootvader omgetoverd van een straatschoffie in een kleine 'Lord'.

THE FLYING DEUCES
In deze klassieker sluiten Stan en Ollie zich aan bij het vreemdelingenlegioen, zodat Ollie zijn liefdesverdriet kan vergeten. Echter, zodra ze zich hebben aangesloten, veranderen ze van gedachten en besluiten, wegens het slechte salaris het legioen te verlaten. Ten einde raad proberen ze met een vliegtuig te vluchten, wat de nodige hilarische situaties tot gevolg heeft.
CompAZG ID: 5320

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1936
Speeltijd: 166 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Mickey Rooney, Reginald Gardiner, James Finlayson, Guy Kibbee, Constance Collier, e.a.
Geproduceerd door: Selznick International, United Artists, RKO Radio Pictures, Media Companies: DFW Dutch Filmworks, MoviePower
Regisseur: John Cromwell, A. Edward Sutherland
Auteur: Frances Hodgson Burnett

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer