Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Garden of Allah / Since You Went Away (1936)

THE GARDEN OF ALLAH
Marlene Dietrich schittert in dit romantische meesterwerk dat een Oscar® won voor zijn adembenemende visuele kracht. Dietrich speelt Domini, een rijke jongedame die haar beschermde leventje probeert te ontvluchten in Noord-Afrika. Daar ontmoet ze Boris, een jonge monnik die het kloosterleven vaarwel heeft gezegd...

SINCE YOU WENT AWAY
De Tweede Wereldoorlog. De mannen worden naar het front geroepen. Since You Went Away volgt Anne Hilton (Claudette Colbert) en haar dochters Bridget (Shirley Temple) en Jane (Jennifer Jones) in de tijd aan het thuisfront. Since You Went Away is een hartverwarmende speelfilm in de stijl van Gone With the Wind en The Little Princess.
CompAZG ID: 5317

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1936
Speeltijd: 238 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Keenan Wynn, Joseph Cotten, Basil Rathbone, Agnes Moorehead, Hattie McDaniel, e.a.
Geproduceerd door: Selznick International, United Artists, Vanguard Films, Media Companies: DFW Dutch Filmworks, MoviePower
Regisseur: Richard Boleslawski, John Cromwell
Auteur: Robert Hichens, Margaret Buell Wilder

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer