Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Columbo: Het Complete Twaalfde Seizoen: Disc 4 (20)

Aflleveringen:

7. Murder with Too Many Notes
De gevierde filmproducent Findlay Crawford pikt het niet dat zijn getalenteerde pupil Gabriel, de ├ęchte auteur van zijn recent bekroonde filmmuziek, zijn vleugels wil uitslaan. Jaloers op zijn talent en bang dat de waarheid aan het licht komt, besluit hij de jongeman te vermoorden. Kan Columbo hem een toontje lager laten zingen?

8. Columbo Likes the Nightlife
Wanneer een gehate riooljournalist dood wordt aangetroffen, betwijfelt Columbo dat het om zelfmoord gaat. Hij ontdekt dat de man een heleboel mensen chanteerde.
CompAZG ID: 5300

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1968-02-20
Speeltijd: +/-120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Universal Television, Media Companies: Universal Pictures
Regisseur: Patrick McGoohan, Jeffrey Reiner
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer