Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Columbo: Het Complete Twaalfde Seizoen: Disc 1 (20)

Afleveringen:

1. It's All in the Game
Nick Franco, een gewelddadige gigolo, speelt dubbel spel. Laura Stanton, zijn huidige maƮtresse, vindt het welletjes geweest. Met medeweten van Lisa, een jonge vrouw, beraamt ze de moord op haar minnaar en voorziet ze zichzelf van een waterdicht alibi. Wanneer Columbo vermoedens begint te koesteren, gooit Laura al haar troeven in de strijd om de getrouwde inspecteur om de tuin te leiden. Valt de anders zo rechtlijnige speurneus voor haar onmiskenbare charmes?

2. Buttefly in Shades of Grey
Radiohost Fielding Chase is een egocentrische talkshowpresentator die koste wat kost wil vermijden dat zijn dochter naar New York verhuist. Ook al moet hij daarvoor een lid van zijn eigen team vermoorden.
CompAZG ID: 5280

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1968-02-20
Speeltijd: +/-120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Universal Television, Media Companies: Universal Pictures
Regisseur: Vincent McEveety, Dennis Dugan
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer