Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

La fille du RER (2009)

Parijs, 2004. Een jong meisje, haar lichaam vol snijwonden en beklad met hakenkruizen, doet aangifte van een antisemitische aanslag in de metro.
LA FILLE DU RER is gebaseerd op dit schokkende en waargebeurde verhaal dat heel Frankrijk op zijn kop zette.

Louise (CATHERINE DENEUVE) hoopt dat haar dochter Jeanne (ÉMILIE DEQUENNE) een beter leven zal leiden dan dat zij heeft gekend. Ze zal er alles aan doen om Jeanne aan de slag te krijgen bij haar jeugdvriend, een gerenommeerde advocaat. Haar opstandige dochter heeft echter weinig zin om te gaan werken, en weigert iedere vorm van verantwoordelijkheid. Maar haar makkelijke leventje loopt niet zoals gepland...
CompAZG ID: 5272

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-2-2009
Speeltijd: 97 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Catherine Deneuve, Nicolas Duvauchelle, Michel Blanc, Émilie Dequenne, Mathieu Demy, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: André Téchiné
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer