Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Nightwatching (2007)

Een theatraal, ironisch kostuumdrama over Rembrandt, zijn vrouwen en een moordcomplot in De Nachtwacht, het schilderij dat hem beroemd maakte en ruïneerde.

Het jaar 1642 is het keerpunt in het leven van Rembrandt van Rijn. De rijke en gerespecteerde kunstenaar wordt een verstoten armoedzaaier. Op aandringen van zijn vrouw accepteert Rembrandt de opdracht voor een groepsportret van de Amsterdamse schutterscompgnie. Met dit stuk is echter iets speciaals aan de hand. Op de Nachtwacht wordt een musketschot gelost, maar wie wordt er neergeschoten en waarom?
De Nachtwacht, uniek door zijn vorm en pracht, is Rembrandts meest geroemde werk. Het bevestigde zijn reputatie als meesterschilder, maar het was ook verantwoordelijk voor zijn sociale en financiële ondergang.
CompAZG ID: 5270

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-9-2007
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Michael Culkin, Richard McCabe, Martin Freeman, Toby Jones, Fiona O'Shaughnessy, e.a.
Geproduceerd door: Bac Films, Kasander Film Company
Regisseur: Peter Greenaway
Auteur: Peter Greenaway

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer