Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De Zwarte Meteoor (0001)

Aan het eind van de roerige jaren vijftig komt de eerste zwarte Zuid- Afrikaanse top-voetballer Steve Mokone naar Almelo om te spelen bij Heracles. Hij is is een groot succes en raakt bevriend met de onstuimige en pas vijftienjarige Felix Verbeek. Mokone leert Felix dat hij zijn hart moet volgen, dat hij zich beslist niet moet neerleggen bij de sombere toekomst die zijn vader voor hem in gedachten heeft. In een bewogen jaar krijgt Felix vreselijke ruzie met de baas van zijn vader, krijgt hij zijn eerste vriendinnetje en is hij de steun en toeverlaat van de eerste Afrikaanse vedette in Nederland: Steve "De Zwarte Meteoor"Mokone.
CompAZG ID: 5265

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 106 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer