Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Pale Rider (1985)

Voor Pale Rider klom Clint Eastwood na negen jaar weer in het zadel - en de Westernfilms namen een nieuwe vlucht. Hier zorgde de acteur/regisseur voor een adembenemende film in de spannende traditie van Shane en High Noon.

Wanneer mijneigenaar Coy LaHood (Richard Dysart) een schrikbewind gaat voeren om onafhankelijke goudzoekers uit het gebied te verdrijven, komt opeens de vreemdeling Preacher (Eastwood) het kamp van de underdogs binnenrijden. De mijnmagnaat schakelt vervolgens een sheriff/huurdoder (John Russell) en zijn ongure helpers in, mannen die loyaal zijn aan de hoogste bieder. En LaHood betaalt met goud. Maar in een onvergetelijke schietpartij betaalt Preacher met lood.
CompAZG ID: 5259

Blu-Ray: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 28-6-1985
Speeltijd: 116 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Clint Eastwood, Chris Penn, Richard Kiel, Michael Moriarty, Richard Dysart, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Clint Eastwood
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer