Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Pirates of Langkasuka: Special Edition (2008)

Koningin Hijau van Pattani wordt onder de voet gelopen door Prins Rawai, die de bondgenoot van kapitein Black Raven is. De piraten proberen een groot kanon te bemachtigen dat ontworpen is door de Nederlander Janis Bree en de Chinese uitvinder Lim Kium. Maar het Nederlandse schip met de kanonnen zinkt op zee. Ondertussen wordt de jongen Pari geboren in een vissersdorpje. Zijn vader is vermoord door Black Raven. De jongen werd opgenomen door zijn oom Anjar en gaat in de leer bij White Ray, die hem de magische kunst van het oceaanleven bijbrengt. Black Raven, die ook onderlegd is in de magische kunsten van de oceaan van Du Lum, probeert de kanonnen van de oceaanbodem te halen. Koningen Hijau wil haar eigen grote kanon en is daarom op zoek naar uitvinder Lim Kium. Ze stuurt haar zussen Ungu en Biru op pad. Zij reizen in bescherming de van krijger Jarang. Dit alles mondt uiteindelijk uit in een gevecht tussen al deze personen om het grote kanon.
CompAZG ID: 5241

Blu-Ray: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-8-2008
Speeltijd: 114 minuten
Budget: $5,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: TH
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Libby Brien, Ananda Everingham, Philip Hersh, Jakrit Panichpatikam, Jesdaporn Pholdee, e.a.
Geproduceerd door: Saha Mongkul Film Production
Regisseur: Nonzee Nimibutr
Auteur: Win Lyovarin

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer