Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Long Kill (1999)

Na een leven als crimineel voedt Tobey Naylor (Jennings) zijn zoon Bryce op, op een farm in een rustig dorpje. Hun leven wordt verstoord als Tobey wordt doodgeschoten door Holden, een ex-partner uit vervlogen dagen. Terwijl Bryce zich afvraagt waar zijn vader dit aan verdiend heeft arriveren twee vrienden van Tobey, Lee (Nelson) en Torrance (Kristofferson).
Zij vertellen Bryce het verborgen verleden van zijn vader.

Samen gaan ze op zoek naar Holden terwijl ze onderweg hulp krijgen van Dalton (Tritt)

Door de onervarenheid van Bryce lijkt deze missie bijna te mislukken. Zal hij in staat zijn om zijn fouten recht te zetten en zo de dood van zijn vader te wreken......
CompAZG ID: 524

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-1-1999
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Kris Kristofferson, Chad Willett,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Bill Corcoran
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer