Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Brum en het Vliegveldavontuur (2003)

Brum en het vliegveldavontuur
Op het vliegveld worden de glinsterende juwelen van een beroemdheid gestolen. Zullen de dieven vluchten met de juwelen of weet Brum ze op tijd tegen te houden?

Brum en de stoute hond
Pluisje de hond zorgt voor verwarring als hij door de stad rent, maar wanneer hij achter een vliegende Hot-Dog aangaat, moet Brum zorgen dat hij niet in de problemen komt.

Brum en de pizzeria
Als het geld van de ober wordt gestolen, weet Brum wat hij moet doen. De dieven rennen door de pizzeria. Zullen ze er vandoor gaan met de buit?

Brum op gymnastiek
De hoepel van de gymnaste rolt door de stad. Zal Brum de hoepel voor het begin van de wedstrijd terug kunnen brengen?

Brum en de dievenkoning
Als de 'Schaduw' het museum insluipt om de stadskroon te stelen, moet Brum de slimme vermomming ontmaskeren. Lukt dit of zal 'Scahduw' in de schaduw verdwijnen?
CompAZG ID: 521

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003
Speeltijd: 55 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer