Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Heartbeat (0001)

Bill Grant is een succesvolle producer, hij is gescheiden en mist zijn zoons die met hun moeder zijn meegegaan. Adrian Townsend is producer en in verwachting. Haar echtgenoot wil van haar scheiden - hij is niet gesteld op kinderen. Nadat Bill en Adrian elkaar regelmatig tegenkomen op parkeerplaatsen en in winkels worden zij verliefd. Maar Adrian mist haar echtgenoot en hoopt dat hij na de geboorte van haar kind weer terug zal komen. Als de bevalling nadert eist Bill dat Adrian een keuze maakt. Zal Bill weer teleurgesteld worden of realiseert Adrian zich wie de beste echtgenoot en vader zal zijn?
CompAZG ID: 517

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 89 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John Ritter, Polly Draper, Kevin Kilner,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Michael Miller
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer