Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: Left For Dead (2008)

Lynne Fox voert protest tegen de aanleg van een nieuwe ringweg rond het dorpje Dunstan, ook al zijn de bouwwerken reeds begonnen en is er al een huis afgebroken..
Ze zoekt steun bij de dorpelingen.
Wanneer ze aanklopt bij de Wilsons, een koppel dat teruggetrokken leeft na de dood van hun zoon, treft ze hen echter vermoord aan.
Een mysterie uit zijn schooljaren duikt weer op en achtervolg Jones.
Kunnen de dood van de Wilsons en een moord op het huwelijk van een van zijn oudste vrienden iets te maken hebben met een fataal ongeluk en de verdwijning van een tiener 20 jaar geleden?
De sleutel tot de oplossing van deze zaak ligt echter in een geheim pact dat ooit gesloten werd tussen enkele dorpelingen.
CompAZG ID: 5158

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2008
Speeltijd: 93 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): John Nettles, Jane Wymark, Laura Howard, Barry Jackson, Jason Hughes,
Geproduceerd door: Lime-Lights Pictures, Bentley Production, Media Companies: Lime-Light Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer