Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: Shot At Dawn (2007)

Een bloedvete tussen twee families die reeds dateert uit de eerste wereldoorlog bereikt zijn hoogtepunt tijdens de onthulling van een oorlogsmonument in Midsomer Parva.
Hierbij wordt Tommy Hicks, die aan de Somme gefusilleerd werd wegens lafheid, in eer hersteld en gezuiverd van deserteren.
De Hammonds, een familie van militairen uit hetzelfde dorp zien het eerherstel met lede ogen gebeuren, een van hun voorouders maakte destijds deel uit van het executiepeloton.
Wanneer op rust zijnde Kolonel Henry Hammond vermoord wordt, ontdekken Barnaby en Jones tijdens hun onderzoek dat er tussen beide familiesgevaarlijke geheimen bestaan.
CompAZG ID: 5157

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2007
Speeltijd: 95 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): John Nettles, Jane Wymark, Laura Howard, Barry Jackson, Jason Hughes,
Geproduceerd door: Lime-Light Pictures, Bentley Productions, Media Companies: Lime-Lights Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer