Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Singing Detective (1986)

The Singing Detective (1986) staat nog altijd te boek als een van de meest bijzondere en meest vernieuwende tv-series aller tijden. Ook in Nederland, waar de uitzendingen destijds werden verzorgd door de VPRO, waren de reacties van zowel recensenten als publiek laaiend enthousiast. Vandaag de dag heeft de serie nog niets aan kracht ingeboet. Dat is vooral te danken aan het geniale scenario van de in 1994 overleden Dennis Potter, waarin thema's en stijlen op een magische manier met elkaar worden verweven. De hoofdpersoon in The Singing Detective is P.E. Marlow (Michael Gambon; Harry Potter, Brideshead Revisited), een schrijver van derderangs detectives die in het ziekenhuis ligt met een ernstige vorm van psoriasis. Hij voelt zich verschrikkelijk hulpeloos en kwetsbaar. Het enige wat nog kan voorkomen dat hij gek wordt, is zijn rijke fantasie. Vandaar dat hij besluit in gedachten een van zijn eerste boeken te gaan herschrijven: The Singing Detective. Onder invloed van zijn medicijnen begint Marlowe zich steeds
CompAZG ID: 5145

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 16-11-1986
Speeltijd: 402 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Michael Gambon,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer