Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Chris Rea : The Road To Hell & Back: The Farewell Tour (2006)

De Britse zanger Chris Rea, voluit Christopher Anton Rea, is geboren op 4 maart 1951, Middlesbrough Engeland. Chris Rea begon zijn professionele carrière in de jaren '70 in een bandje met David Coverdale. Dit bandje heette 'The Beautiful Losers' en deed zijn naam eer aan, want de band ging door gebrek aan succes uit elkaar. Terwijl David Coverdale de hardrock in ging (Whitesnake), ging Chris Rea juist de rustige kant op van singer/songwriter. In 1974 had Chris Rea zijn eerste single 'So Much Love'. In 1978 kreeg Chris Rea een platencontract en de platenmaatschappij wilde eigenlijk dat hij zich Benny Santini noemde, maar hij zag dat niet zitten. Chris Rea bleef dus gewoon Chris Rea en dat is hij eigenlijk altijd verder gebleven. In 1978 verscheen trouwens het eerste soloalbum met de titel 'Wathever Happened To Benny' (toeval?). Een van de hits op die plaat was zijn doorbraaknummer 'Fool (If You Think It's Over'.
In de jaren die volgden maakte hij een aantal mooie platen, maar die werden geen van alle erg gro
CompAZG ID: 5126

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-11-2006
Speeltijd: 160 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer