Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Warm Spring: The Chinese Cinema Collection (2003)

Xiao Hua is een arm weesmeisje dat is ontsnapt aan haar pleegouders die haar mishandelen. Ze wordt in huis genomen door een arme ongeschoolde man die maar één wens heeft, namelijk ervoor zorgen dat Xiao Hua een thuis en een goede toekomst heeft. Ondanks dat hij wordt lastig gevallen door zijn mededorpsbewoners en zijn eigen zoon laat hij zich niet uit het veld slaan.

De film vertelt een indrukwekkend verhaal over liefde, geduld en nederigheid. Het gedrag van de man leidt tot een onthutsende conclusie, waarbij iedereen zijn intolerantie en gedrag onder ogen moet komen.
CompAZG ID: 5099

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-4-2003
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: ZH
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Chengren Tian, Ruyi Qi,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Wulan Tana
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer