Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Ora O Mai Più (2003)

In de coming-of-age film Ora o mai più (nu of nooit meer) plaatst regisseur Lucio Pellegrini het leven van een briljante student aan een elitaire universiteit in Pisa tegenover dat van een groep antiglobalisten. In de aanloop naar de G8 in Genua worden allen gedwongen keuzes te maken.

Ora o mai più begint als David wordt toegelaten op de prestigieuze universiteit van Pisa. Vier jaar lang verdiept hij zich in zijn studie. Vlak vóór zijn laatste examen lijkt hij te struikelen: hij komt in aanraking met een groepje antiglobalisten op zijn universiteit. In eerste instantie doordat hij al jaren een heimelijke verliefdheid koestert voor Viola, die bij de groep hoort. Maar naarmate hij meer met de groep optrekt, raakt hij er steeds meer bij betrokken, tot hij op het punt komt waar hij moet kiezen tussen studie, idealen en liefde.
De spanningen lopen op als de dag van de G8 nadert. De gewelddadige confrontatie tussen protestanten en politie is de geschiedenisboeken in gegaan. Het leven van de hoofdpersonen in Or
CompAZG ID: 5089

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2003
Speeltijd: 96 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer