Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Il più bel giorno della mia vita (2002)

Irene is in de zestig, maar nog steeds mooi en daadkrachtig. Ze is hopeloos verknocht aan het oude familiehuis, een villa waarin drie generaties opgroeiden, maar waarmee geen van haar kinderen een band lijkt te hebben.

Dochter Sara leeft na de dood van haar man alleen en is overdreven bezorgd voor haar zoon Marco. Sara's keurig getrouwde zus Rita lijkt alles voor elkaar te hebben, maar worstelt stilletjes met haar liefde voor een andere man. Irene's enige zoon Benjamin is succesvol advocaat, maar houdt zijn homoseksualiteit krampachtig voor zijn moeder verborgen. Terwijl Irene probeert de familie dichter bij elkaar te brengen, legt de videocamera van kleindochter Chiara de verstoorde familieverhoudingen genadeloos vast.

Il più bel giorno della mia vita ("The best day of my life") is een persoonlijk filmdrama over liefde, familie en passie.
CompAZG ID: 5083

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-4-2002
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: IT
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Luigi Lo Cascio, Margherita Buy, Ricky Tognazzi,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Cristina Comencini
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer