Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Silent Witness: Serie 6 (2002)

Sam Ryan is een zeer gerespecteerd hoogleraar Forensische Pathologie aan de universiteit van Londen. Bij moordzaken wordt regelmatig een beroep gedaan op haar expertise. Gedreven en met veel toewijding gaat ze dan op zoek naar de mens achter het lijk en hoe en waarom de persoon in kwestie om het leven is gekomen. In dit zesde seizoen van Silent Witness heeft ze twee dynamische nieuwe collega's die haar assisteren: Dr. Leo Dalton en junior patholoog Harry Cunningham. Het team krijgt te maken met meerdere mysterieuze zaken, zoals een afgehakte arm die een door de politie gecreëerde doofpot en een prostitutieschandaal aan het licht brengt. Een zeven jaar oud lijk dat verband houdt met een gewelddadige beroving. En de moord op een compleet gezin, waarbij Sam tijdens haar onderzoek ook nog eens een oude liefde tegen het lijf loopt.

Afleveringen :
1. The Fall Out
2. Kith and Kill
3.Tell no Tales
4. Closed Ranks
CompAZG ID: 5053

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 400 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Richard Leaf, Terence Harvey, Paterson Joseph, Christopher Fulford, Jake Wood, e.a.
Geproduceerd door: BBC, Media Companies: Just Entertainment, 2 entertain Video
Regisseur: Coky Giedroyc, Coky Giedroyc, Renny Rye, Renny Rye, John Duthie, John Duthie, Paul Wroblewski, Paul Wroblewski
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer