Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Bob de Bouwer: Bobs Metaaldetector (2003)

BOBS METAALDETECTOR
Bob heeft een nieuwe metaaldetector en samen met Muck gaat hij op zoek naar een verborgen schat. Zullen ze geluk hebben?

BOBS EIERRACE
Het hele dorp oefent voor een komende eierrace. Ook Spud natuurlijk! Maar als het hem niet lukt verzint hij een manier om toch te winnen....

LIFTIE EN DE KONIJNTJES
Bob en de machines willen een oud schuurtje gaan slopen, als Liftie potseling een nestje met konijntjes ontdekt. Dat moet eerst in veiligheid worden gebracht voordat de sloop kan beginnen!

DE DAKPANNEN VAN TRIX
Bob moet een dak leggen, maar ontdekt dat hij te weinig dakpannen heeft. Trix wil Bob helpen door nieuwe dakpannen te brengen, maar die hebben de verkeerde kleur....

ROLLIE REDT DE VOGELS
Als er na een harde storm een vogelnest uit de boom is gewaaid, probeert Rollie de moeder te vinden om de babyvogeltjes te redden.
CompAZG ID: 498

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2003
Speeltijd: 50 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: HIT Entertainment PLC
Regisseur: Nick Herbert, Liz Withaker
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer