Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Planet Earth: Disc 3 (2006)

GREAT PLAINS
Great Plains toont de uitgestrekte wildernis van de Afrikaanse Savanne, de Aziatische Steppe, de Arctische toendra en de Noord-Amerikaanse prairies. Op deze grasvlaktes leven uiteenlopende dieren, waaronder de Tibetaanse vos, de pika en de Mongoolse gazelle, waarvan Planet Earth als eerste de migratie op film wist vast te leggen.

JUNGLES
Jungles bedekken slechts drie procent van het aardoppervlakte, toch leeft hier meer dan de helft van alle diersoorten op aarde. Planet Earth biedt een unieke blik op deze fascinerende wereld, waar veel leven bloeit, maar waar overleven verre van makkelijk is.

SHALLOW SEAS
Shallow Seas richt zich op het leven in oppervlaktewateren, zoals de pas ontdekte koraalriffen in Indonesiƫ waar fantasiedieren leven als zeepaardjes, "elektrische" schaaldieren en zeeslangen die op een bizarre manier in groepen jagen en die hier voor het eerst zijn gefilmd.
CompAZG ID: 4970

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 147 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): David Attenborough,
Geproduceerd door: BBC, Discovery Channel, NHK, Media Companies: Dutch FilmWorks, House of Knowledge
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer