Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Artefacts (2007)

Kate wil een start-up oprichten na haar breuk met Mike. Ze ontdekt dat de meeste van haar vrienden vermoord worden….door hun dubbelgangers. Nadat ze alles heeft onderzocht, ontdekt ze dat ze allemaal een geheimzinnige metalen plaat in de borst hebben laten inplanten "artefact" genaamd. Mike en Kate ontdekken dat ze de volgende slachtoffers zijn en zullen moeten samenwerken om in leven te blijven. Dit is het begin van een ongelooflijke achtervolging, achter hunzelf.
CompAZG ID: 4941

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 20-10-2007
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Mary Stockley, Felix Scott, CĂ©cile Boland, Jason Morell, Martin Swabey,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Giles Daoust, Emmanuel Jespers
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer