Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Planet Earth: Disc 4 (2006)

SEASONAL FORESTS
Seasonal Forests toont indrukwekkende boslandschappen, zoals het Taiga-woud in het hoge Noorden, een uitgestrekt woud, waar eenlingen als de warg (wolverine) en de lynx op zoek zijn naar prooi. In Madagascar bestuderen we de bizarre baobab, in Californiƫ zien we de hoogste en oudste bomen ter wereld (4.000 jaar!), terwijl we in de bossen van Oost-Rusland getuige zijn van de overlevingsstrijd van het zeldzame Amur-luipaard.

OCEAN DEEP
Oceanen bedekken tweederde van de aarde, maar zijn voor het grootste deel onontdekte werelden. Deze spectaculaire aflevering duikt in deze verborgen wereld en toont unieke opnamen van het gevarieerde leven, van de diertjes aan de oppervlakte tot de bizarre wezens in de diepte, zoals de vampierinktvis en de reuzenoctopus.
CompAZG ID: 4934

Blu-Ray: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 98 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): David Attenborough,
Geproduceerd door: BBC, Media Companies: House of Knowledge, Dutch FilmWorks
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer