Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Planet Earth: Disc 2 (2006)

CAVES
Caves toont de ondergrondse werelden waar het leven niet gedomineerd wordt door zonlicht. In deze mysterieuze duisternis schuilt een weelde aan ongelooflijke kristallen en bizarre dieren, waarvan sommige hier voor het eerst zijn gefilms.

DESERTS
Woestijnen lijke levenloze vlaktes, maar in feite zijn het gevarieerde ecosystemen, waar zeldzame dieren leven en waarin spectaculaire veranderingen in het landschap plaatsvinden: woeste zandstormen, het kort opbloeien van leven en een sprinkhanenplaag die slechts één keer in de dertig jaar voorkomt.

ICE WORLDS
IJswerelden ondergaan ongelooflijke transformaties: van totale duisternis tijdens de poolwinter naar de zomer, tijdens welke de zon nooit ondergaat. Planet Earth laat zien welk effect deze extreme seizoenen hebben op dieren als walvissen, pinguïns, walrussen en de moederijsbeer en haar twee jongen uit de eerste aflevering. Hoe gaat het twee jaar later met hen?
CompAZG ID: 4932

Blu-Ray: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 146 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): David Attenborough,
Geproduceerd door: BBC, Media Companies: House of Knowledge, Dutch FilmWorks
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer