Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Planet Earth: Disc 1 (2006)

FROM POLE TO POLE
From Pole to Pole toont hoe de zon het leven op aarde bepaalt: een moederijsbeer en haar twee jongen, die op de Noordpool ontwaken uit hun winterslaap; een miljoen kariboes die, opgejaagd door wolven, over de Arctische vlaktes vluchten; honderden olifanten die een tocht ondernemen van de Kalahari-woestijn naar de Okavango-moerassen.

MOUNTAINS
Mountains legt uit welke geologische en vulkanische krachten de bergen hebben vormgegeven. Welke dieren kunnen overleven op de hoogste bergtoppen, in een wereld van rots, ijs en sneeuw?

FRESH WATER
Deze episode volgt het water van de bergtoppen, via de rivieren, naar de zee en toont de exotische dieren die hierdoor kunnen leven, zoals de enige zoetwaterzeehond ter wereld, een reuzensalamander in Japan en de Boto-rivierdolfijn uit de Amazone.
CompAZG ID: 4931

Blu-Ray: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 146 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): David Attenborough,
Geproduceerd door: BBC, Discovery Channel, NHK, Media Companies: Dutch FilmWorks, House of Knowledge
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer