Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Passion of the Christ: Definitive Edition (2004)

The Passion of The Christ is een film over de laatste twaalf uren van het leven van Jezus van Nazareth. De film opent in de Olijventuin (Getsemane) waar Jezus naartoe gaat om te bidden na het Laatste Avondmaal. Jezus verzet zich tegen de verlokkingen van Satan. Verraden door Judas Iscariot, wordt Jezus gearresteerd en meegenomen binnen de stadsmuren van Jeruzalem waar de leiders van de Farizeeƫrs hem confronteren met beschuldigingen van heiligschennis en hem ter dood veroordelen.
CompAZG ID: 4918

Blu-Ray: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-2-2004
Speeltijd: 127 minuten
Budget: $30,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: LA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Monica Bellucci, Claudia Gerini, James Caviezel, Maia Morgenstern, Christo Jivkov, e.a.
Geproduceerd door: Icon Productions
Regisseur: Mel Gibson
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer