Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Lost: Het Complete Vierde Seizoen: The Expanded Experience (31)

Dompel jezelf onder in de meest gewaagde televisieserie met alle mysterieuze wendingen in het verslavende vierde seizoen van LOST. Vol explosieve spanning en nooit-eerder-vertoonde extra's bereikt LOST nieuwe hoogtepunten op DVD.

Meer dan drie maanden na hun noodlottige crash ontdekken de overlevenden van Oceanic Flight 815 dat het enige wat nog gevaarlijker is dan het eiland, de mensen zijn die hen komen redden.

Duik diep in deze fascinerende 6 disc DVD box set, compleet met originele flashbacks, hoofdbrekende flash forwards en een verbazingwekkende wereld vol exclusief bonusmateriaal. Beleef één van de meest baanbrekende series in de geschiedenis, en ontdek dat televisie op DVD nog veel beter is.

EPISODES:
1. The Beginning Of The End
2. Confirmed Dead
3. The Economist
4. Eggtown
5. The Constant
6. The Other Woman
7. Ji Yeon
8. Meet Kevin Johnson
9. The Shape Of Things To Come
10. Something Nice Back Home
11. Cabin Fever
12. There's No Place Like Home: Part One
13. There's No Place Like
CompAZG ID: 4900

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2008-01-31
Speeltijd: +/-43 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: ABC Studios, Bad Robot, Media Companies: Buena Vista Home Entertainment
Regisseur: Jack Bender, Stephen Williams, Jack Bender, Stephen Williams, Jack Bender, Eric Laneuville, Stephen Semel, Stephen Williams, Jac
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer