Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Iris (1992)

IRIS is een zevendelige dramaserie uit 1992 over de alleenstaande, vrouwelijke veearts Iris de Weerdt (gespeeld door Monique van de Ven). Zij heeft inmiddels haar draai gevonden in het dorpje Rodenburg. Haar verbouwde boerderij annex praktijk is het centrum van dagelijks terugkerende problemen en naast haar werk komt Iris in de gemeentepolitiek op voor de belangen van dorpsgenoten en vecht ze tegen politiek gekonkel. Ondanks haar drukke leven vindt Iris haar grote liefde, maar die blijkt verre van ongecompliceerd te zijn.
CompAZG ID: 4896

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1992
Speeltijd: 305 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Monique van de Ven, Maria de Booy, Liz Snoyink, Joop Doderer, Johan Van Assche, e.a.
Geproduceerd door: Bright Vision Entertainment
Regisseur: Nouchka van Brakel
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer