Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: The Axeman Cometh (2007)

Voor het jaarlijkse Midsomer Rock Festival in Badger's Drift wordt de reünie aangekondigd van Hired Gun, Barnaby's favoriete rockband uit zijn jeugdjaren. Maar de spanningen die destijds tot de split van de groep leidden, blijken nog steeds te bestaan. Vooral de spoorloze verdwijning van groepslid Ginger Foxton 30 jaar geleden, zorgt nog altijd voor commotie. Die verdwijningszaak werd destijds onderzocht door DI Owen Jenkins, Barnaby's baas toen hij zelf nog sergeant was. Op de festivalweide ontmoet Cully de nieuwe manager van Hired Gun, Simon Dixon. Wanneer twee van de bandleden vermoord worden, moet Barnaby de mogelijkheid onder ogen zien dat één van zijn idolen een moordenaar is...
CompAZG ID: 4883

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2007
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: All3Media International, Bentley Productions, Media Companies: Lime-Lights Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer