Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

XIII: The Conspiracy (2008)

XIII IS EEN SPANNENDE ACTIE THRILLER IN DE STIJL VAN THE BOURNE IDENTITY EN THE MANCHURIAN CANDIDATE MET HOODFROLLEN VOOR VAL KILMER EN STEPHEN DORFF, DIE EERDER SAMEN TE ZIEN WARE IN DE EXPLOSIEVE ACTIEFILM FELON.

Een man komt met parachute en al uit de lucht vallen en landt in een boom. Hij is zijn geheugen kwijt. De enige aanwijzing die iets zou kunnen zegen over zijn ware identiteit is het Romeinse nummer XIII dat in zijn nek getatoeëerd staat. Al gauw is hij op de vlucht. Voor de nationale veiligheidsdienst en de politie, maar ook voor huurmoordenaars die hem achterna zitten. XIII is geschokt wanneer hij hoort dat hij ervan wordt beschuldigd de president van de Verenigde Staten te hebben vermoord. Dan volgt er een spannend kat-en-muisspel vol intriges en actie. Terwijl XIII wanhopig probeert in leven te blijven, zet hij alles op alles om erachter te komen wie de echte samenzweerders zijn en wat zijn ware identiteit is.
CompAZG ID: 4847

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-10-2008
Speeltijd: 172 minuten
Budget: $21,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jessalyn Gilsig, Stephen Dorff, Jonathan Higgins, Cedric Smith, John Bourgeois, e.a.
Geproduceerd door: Prodigy Pictures, Cipango
Regisseur: Duane Clark
Auteur: Philippe Lyon, David Wolkove

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer