Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Taggart: the Wages of Sin (2005)

Wanneer Davie Houston met zijn familie terugkomt van de begrafenis van zijn dochter Juli, treft hij voor zijn juwelenzaak Terry Donnelly vermoord aan in zijn taxi. Het taxibedrijf waar Donnelly voor werkte is in handen van Archie McGregor, een bekend crimineel, doch deze laatste beweert de taxichauffeur niet te kennen. Zijn advocaat, Jonathan Hawkins, was echter aanwezig op de wake na de begrafenis van Julia. Wanneer dan ook Davie Houston in zijn winkel dood wordt aangetroffen, wacht Taggart's team de zware taak 2 moorden in één keer te moeten oplossen.
CompAZG ID: 4827

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2005
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Alex Norton, John Michie, Blythe Duff, Colin McCredie,
Geproduceerd door: Lime-Lights Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer