Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Buffalo Girls (1995)

Wild, ruig en legendarisch. Voor de liefhebbers van de wildwestavonturen van Lonesome Dove is Buffalo Girls een absolute must! De film, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Larry McMurtry, neemt ons mee op de stoutmoedige escapades van de onverschrokken Calamity Jane Canary en haar bonte gevolg.

Naast Oscar®- winnares Angelica Huston neemt Melanie Griffith (genomineerd voor een Oscar®) de rol van Dora Dufran voor haar rekening. De rest van de ijzersterke cast bestaat onder andere uit Oscar winnaar Jack Palance als Bartle Bone, de beroemde countryzangeres Reba McEntire Sam Elliott als Annie Oakley, in de rol van Wild Bill Hickok, als Buffalo Bill Cody, Russel Peter Coyote Means als Sitting Bull en Gabriel Byrne en Tracey Walter.

In de laatste dagen van het Wilde Westen zoekt Jane naar haar sinds lang vermiste dochter en naar vervlogen tijden. Tijdens haar onvergetelijke avonturen doorkruist de onverschrokken Jane vlaktes, bergen en continenten totdat ze uiteindelijk het antwoord op haar problemen
CompAZG ID: 4821

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 30-4-1995
Speeltijd: 157 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Anjelica Huston, Melanie Griffith, Sam Elliott, Gabriel Byrne, Liev Schreiber, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer