Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Kane De Kuip Live (2008)

Op zaterdag 28 juni 2008 gaf de Haagse rockformatie Kane een kolkend concert in de Rotterdamse Kuip. Afgelopen jaar werkte Kane in New York aan de opnamen van hun vierde album. Tijdens dit meeslepende stadionconcert bracht Kane veel nieuw werk, maar uiteraard ook grote hits als Rain down on me, So glad you made it en Damn those eyes. 'Spelen in De Kuip heeft iets magisch', zei Dinand Woesthoff. En dat zie je. Sterker nog, dat spat van het scherm af als je deze dvd bekijkt!
CompAZG ID: 4766

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 28-6-2008
Speeltijd: 93 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Officiële website
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Dinand Woesthoff, Dennis van Leeuwen,
Geproduceerd door: Sony BMG Music Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer