Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Bring It On: In It to Win It (2007)

Acrobatische hoogstandjes, een pompende soundtrack en een nietsontzeggende competitie vormen de ruggengraat van deze gloednieuwe cheerleaderkomedie! Met hun lef en geestdrift domineren de bruisende East Coast Jets al jaren de Cheer Camp Championchips. Dit keer worden ze echter uitgedaagd door de al even pittige West Coast Sharks. Met hun blitse moves en hippe grooves willen ze een gooi doen naar de titel. Maar dan slaat overwachts het onheil toe. De captains van beide teams beseffen dat ze, om de hoofdprijs weg te kapen, zullen moeten samenwerken als nooit tevoren. Laat maar komen! Bring it on!
CompAZG ID: 4738

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 12-12-2007
Speeltijd: 86 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Adam Vernier, Ashley Benson, Ashley Tisdale, Cassie Scerbo, Noel Areizaga, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Steve Rash
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer