Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dialogue avec mon Jardinier (2007)

Een bekende Parijse schilder in artistieke crisis keert terug naar zijn geboortedorp en het ouderlijke huis op het platteland in Midden-Frankrijk.
Om de overwoekerde tuin opnieuw in orde te brengen, neemt hij een tuinman in dienst, een gewezen spoorwegarbeider op pensioen, die ook een oude jeugdvriend blijkt te zijn. Samen halen ze anekdotes en verhalen op, praten ze over het weer en de groenen, reizen en de dood, liefde en werk, de kunst en het leven, terwijl er langzaamaan een vriendschapsband ontstaat tussen deze twee mannen met een totaal verschillende levensstijl- en visie.
CompAZG ID: 4722

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 9-2-2007
Speeltijd: 105 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Roger Van Hool, Jean-Pierre Darroussin, Hiam Abbass, Daniel Auteuil, Fanny Cottençon, e.a.
Geproduceerd door: Rhône-Alpes Cinéma, K.J.B. Production
Regisseur: Jean Becker
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer