Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Band of Brothers (2001)

Band of Brothers, naar de bestseller van Stephen E. Ambrose, vertelt het verhaal van de Easy Company, het 506e regiment van de 101e luchtlandingsdivisie van het Amerikaanse leger. Op basis van interviews met de Easy Company en dagboeken en brieven van de soldaten doet Band of Brothers verslag van de ervaringen van deze mannen, die zowel buitengewone moed als buitengewone angst kenden. Ze maakten deel uit van een elite infanterieregiment en ze landden in de vroege ochtend van D-Day in Frankrijk per parachute, vochten in de Slag om de Ardennen en namen het Adelaarsnest van Hitler in Berchtesgaden in. Ze waren ook een eenheid met 150 procent verliezen, wier levens legendes werden.

Episodes:
01. Currahee
02. Day of Days
03. Carentan
04. Replacements
05. Crossroads
06. Bastogne
07. The Breaking Point
08. The Last Patrol
09. Why We Fight
10. Points
CompAZG ID: 4680

Blu-Ray: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-9-2001
Speeltijd: 629 minuten
Budget: $125,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Scott Grimes, Damian Lewis, Ron Livingston, David Schwimmer, Shane Taylor, e.a.
Geproduceerd door: DreamWorks SKG , DreamWorks Television, Home Box Office (HBO)
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer