Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Game Of Death: Special Platinum Edition (1979)

De laatste film van Bruce Lee nu uitgebracht in zijn volledige, ongecensureerde versie, met meer dan drie uur aan bonusmateriaal. Een must voor liefhebbers van martial arts in het algemeen en fans van Bruce Lee in het bijzonder.

In Game Of Death, geregisseerd door Robert Clouse die eveneens Enter The Dragon maakte, zien we Bruce Lee als Billy Lo, een kung fu-meester die achtervolgd wordt door een misdaadsyndicaat. In de finale, die bestaat uit een serie door Bruce Lee zelf geensceneerde kung fu-duels, rekent Billy Lo in een boeddhistische tempel op spectaculaire wijze af met zijn tegenstanders.

Van deze fantastische finale bevat deze DVD bovendien een alternatieve montage van 40 minuten, gemaakt op bases van Buce Lee's eigen aantekeningen. Veel van het gebruikte beeldmateriaal was twintig jaar lang zoek, maar werd onlangs terug gevonden in de kluizen van de Golden Harvest-studio.
CompAZG ID: 4640

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8-6-1979
Speeltijd: 96 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Chuck Norris, Dean Jagger, Colleen Camp, Bruce Lee, Robert Wall, e.a.
Geproduceerd door: Golden Harvest Company, Concord Productions Inc.
Regisseur: Robert Clouse
Auteur: Robert Clouse

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer