Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Man, The Legend: 35th Anniversary Edition (1993)

Deze aangrijpende documentaire werd gemaakt in de dagen na Bruce Lee's dood en toont beelden van de herdenking in Hong Kong, die bezocht werd door beroemdheden als Sammo Hung en George Lazenby. Verder is er een uitgebreide en unieke rondgang door het huis van Bruce Lee in Kowloon Tong, waarbij zijn indrukwekkende fitnessruimte natuurlijk niet wordt overgeslagen. Als klap op de vuurpijl bevat deze documentaire zeldzame beelden van Bruce Lee zelf, waarin hij praat over de nieuwe plannen voor een film. Een film die er helaas nooit is gekomen...
CompAZG ID: 4639

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1993
Speeltijd: 168 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Hong Kong Legends, Media Companies: Dutch FilmWorks
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer