Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sling Blade (8/30/1996)

Sommige mensen kun je maar beter met rust laten. Een van hen is Karl Childers (Billy Bob Thornton). Vijfentwintig jaar nadat hij zijn moeder én haar minnaar met een kapmes bruut vermoordde, wordt hij - tegen zijn zin - vrijgelaten uit het tehuis voor geesteszieken. Als hij terecht komt in een gezin en ziet hoe de jonge Frank stelselmatig wordt getreiterd door zijn stiefvader, komt het verleden langzaam maar zeker weer boven. Een bezoek aan zijn eigen vader (Robert Duvall), is als olie op het vuur. Karl gaat de confrontatie aan met het kwaad en besluit om zijn enige vriend Frank te hulp te schieten, ongeacht de consequenties die dat met zich meebrengt.
CompAZG ID: 461

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8/30/1996
Speeltijd: 129 minuten
Budget: $1,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: HU
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Dwight Yoakam, Robert Duvall, Lucas Black, Billy Bob Thornton, Natalie Canerday, e.a.
Geproduceerd door: Miramax Films
Regisseur: Billy Bob Thornton
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer