Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

My Friends Tigger & Pooh : Het Honderd Bunderbos Mysterie (2008)

Ga mee met Poeh, Teigetje, Tessa en al je favoriete vriendjes uit het Honderd Bunderbos voor dit geweldige feest met fantastisch veel plezier! Het is herfst, de tijd van het jaar vol met verrassingen, en de vriendjes hebben JOUW Super-Speurneus vaardigheden nodig om een paar lastige vragen te beantwoorden en om wat spookachtig leuke mysteries op te lossen. Kunnen Knorretjes vrienden hem helpen om over zijn angst voor onweer en bliksem heen te komen door het spel Bliksemschicht Bevriezen te spelen? En als een stuk van de maan 'afbreekt', zal Iejoor werkelijk een reis in een raket maken om dit te repareren?! Er zijn nog veel meer spannende dingen te beleven, dus ga maar vast klaarzitten om te lachen, spelen en mee te zingen als je vriendjes het herfstseizoen vieren en trots verkondigen: "Dit mysterie is opgelost!"
CompAZG ID: 4595

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-9-2008
Speeltijd: 72 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jim Cummings, Ken Sansom, Peter Cullen, Dee Bradley Baker, Max Burkholder, e.a.
Geproduceerd door: Walt Disney Studios Home Entertainment
Regisseur: David Hartman, Don MacKinnon
Auteur: Nicole Dubuc, Brian Hohlfeld

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer