Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Survivors (1983)

Na een golf van aanslagen in de stad, besluiten William en Jessica naar het platteland te verhuizen. Maar in hun nieuwe huis blijkt tot hun grote verbazing al iemand (Elias) te wonen. Terwijl de drie het eigendomsrecht van de ranch betwisten, worden hele steden van de kaart geveegd en valt de maatschappij in elkaar. Wie zal zich aan de wet houden in een wereld zonder regels? Ver van alle controle ontspint zich een gewelddadig drama vol vernedering en verraad. De onhoudbare liefdesdriehoek leidt tot overspel en jaloezie. Alledaagse gebruiksvoorwerpen worden moordwapens en de allesoverheersende onveiligheid spat van het scherm.
Tegen een achtergrond van sociaal conflict voeren drie mensen hun eigen vernietigende oorlog. Bob Degus (Pleasantville) levert een onthutsende film af die zich in een angstaanjagend actuele omgeving afspeelt. Gabrielle Anwar (Scent of a Woman) en Henry Ian Cusick (Lost) worden tot het uiterste gedreven. De stedelingen vallen voor de looks van Dave Baez, maar dat zou wel eens verkeerd ku
CompAZG ID: 4562

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1983
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Robin Williams, John Goodman, James Wainwright, Jerry Reed, Kristen Vigard, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Michael Ritchie
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer