Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Rowan Atkinson: Laughing Matters (0001)

Maar waarom giert u het uit bij sommige komieken? Waarom ligt u dubbel om bepaalde situaties? Bijna niemand weet dat, maar één man kan het u precies vertellen: Mr. Bean himself, meesterkomiek Rowan Atkinson! Als er iemand is die weet wat grappig is dan is hij het wel. Hij laat u zien wat leuk is en waarom. En eerlijk is eerlijk: U ligt straks in een deuk om hem. HIJ SPEELT ONTELBARE TYPETJES IN HILARISCHE SKETCHES. En om het feest compleet te maken heeft hij ook fragmenten voor u van Fawlty Towers, The Naked Gun, Ghostbusters, Monty Python, Spitting Image, John Cleese, Charlie Chaplin, Hugh Laurie, Peter Sellers, Laurel & Hardy en ga zo maar door. Bent u er klaar Voor, dan gaan we naar school. Nee, het wordt leuk. Heel erg leuk zelfs. Beloofd! U bent klaar om te lachen, bulderen, schateren? Dan vragen we nu uw aandacht voor de weledelgeleerde Drs. Rowan Atkinson'
CompAZG ID: 455

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-0001
Speeltijd: 48 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Rowan Atkinson,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer