Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Signal (2007)

Chaos alom op Nieuwjaarsavond. Alle vormen van communicatie worden verstoord door een raadselachtig signaal dat gevoed wordt door angst en verlangens en iedereen tot moord en waanzin drijft. Terwijl de stad wegzinkt in totale anarchie, probeert de rebelse Ben zijn grote liefde te redden van het uitzinnige geweld en haar sadistische echtgenoot. Maar zolang hij de ware aard van het signaal niet kent, kan hij onmogelijk weten wie aangestast is en wie niet...
CompAZG ID: 4530

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-2-2007
Speeltijd: 99 minuten
Budget: $50,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Chad McKnight, Anessa Ramsey, Sahr Ngaujah, AJ Bowen, Matthew Stanton, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: David Bruckner, Dan Bush, Jacob Gentry
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer