Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Autumn in New York (2000)

Will Keane, eigenaar van een populair restaurant in Manhattan, is aantrekkelijk, vrijgezel en vastbesloten dat zo te houden. Hij aanbidt vrouwen, is meester in het verleiden en het aangaan van korte, heftige romances. Hij heeft nog nooit echt nagedacht over trouwen of een serieuze verbintenis... totdat hij Charlotte Fielding ontmoet.

Charlotte is charmant, opgewekt, stralend en anders dan alle vrouwen die Will ooit heeft gekend. Als hun relatie uitbloeit van een hartstochtelijke, nachtelijk avontuur tot iets zeldzaam moois en bijzonders, realiseren ze beiden dat dit de liefde van hun leven is. Dan komt Will tot de verbijsterende ontdekking dat hun samenzijn niet voor altijd zal zijn.
CompAZG ID: 4529

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 11-8-2000
Speeltijd: 102 minuten
Budget: $65,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Anthony LaPaglia, Richard Gere, Elaine Stritch,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Joan Chen
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer