Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Planet Earth (1974)

PLANET EARTH

De planeet aarde is een paradijs in een vijandig heelal. Andere planeten, die op onze aa'rde lijken, zijn onbewoonbaar. Zo is Mars een ijskast en Venus een oven. De aarde echter bezit de , juiste eigenschappen om zonnewarmte te absorberen en te" weerkaatsen. In ongeveer 4 miljard jaar heeft de aarde zich gevormd tot een bijzondere plaats in het heelal. Deze DVD reeks, winnaar van een Emmy Award voor beste documentaire, laat zien hoe de aarde zich in al die jaren heeft kunnen ontwikkelen tot de planeet die wij nu kennen.

De levende planeet
Vulkanen, aardbevingen, de aarde is voortdurend in beweging. Door het bestuderen van de aardkorst krijgen wetenschappers meer en meer zicht op de constante krachten van onze planeet.

De blauwe planeet
Duik de oceanen in en ontdek nieuwe levensvormen. Maar opgepast, water kan ook verwoestende krachten ontwikkelen, zoals stormen en zeebevingen.
CompAZG ID: 4509

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-4-1974
Speeltijd: 120 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John Saxon, Janet Margolin, Ted Cassidy, Christopher Cary,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Marc Daniels
Auteur: Gene Roddenberry

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer